SCHRIJFSPOREN

Onze herinneringen vormen ons

Meer dan we ons soms realiseren.
Daarom kan het boeiend zijn om onze herinneringen te onderzoeken. Gebeurtenissen en relaties uit het verleden kunnen veel onthullen over wie we zijn en waarom we zo zijn geworden. Ieder van ons heeft verhalen te vertellen, maar weet niet altijd waar te beginnen.

Met behulp van Schrijfsporen krijg je toegang tot levensthema’s in je eigen levensloop. Elk Schrijfspoor belicht een bepaald thema. Bijvoorbeeld plekken en plaatsen. Je krijgt een aantal opdrachten, die je op weg helpen dit thema schrijvend te onderzoeken. Ter inspiratie en illustratie is er een bijlage met teksten, gedichten en andere bronnen.

Je schrijft in de beslotenheid van je eigen huis, in je eigen tempo. Maandelijks ontvang je een nieuw schrijfspoor in je mailbox.

Uitproberen? Doe drie maanden mee. Als je de smaak te pakken hebt, kun je er telkens drie maanden aan vastknopen. Natuurlijk kun je je ook meteen voor een jaar aanmelden, tegen een aantrekkelijke korting.

Schrijfervaring is niet nodig. Iedereen kan het. Je wordt gevraagd om op een zintuiglijke manier te schrijven. In geuren en kleuren, met tastzin en oor voor geluid. Dat brengt een levendige stroom van herinneringen op gang. Je zult worden verrast door de ontdekkingen en inzichten in je eigen leven.

Drie maanden Schrijfsporen   €45,-
Een jaar Schrijfsporen              €120,-

Scroll naar boven