Mijn leven, mijn verhaal

Is het een langgekoesterde wens van je om je levensverhaal op te schrijven, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of ben je er misschien al mee bezig, maar vraag je je af hoe je een goed geheel kunt maken van alle herinneringen en verhalen? Doe dan mee met “Mijn leven, mijn verhaal.” 

In acht donderdagavonden- of ochtenden neem ik je mee langs de verschillende fasen in het schrijfproces. Wat doe je wel en wat juist niet? Welke schrijfstijl past bij jouw verhaal, hoe maak je een tijdlijn en een hoofdstukken indeling? Daarnaast ga je daadwerkelijk schrijven over je leven.

Aan de hand van inspirerende en verrassende schrijfopdrachten verzamel je herinneringen, ontmoetingen en keerpunten. Al schrijvend vind je mogelijk een rode draad of doe je andere inzichten op. Ook als je het levensverhaal van iemand anders aan het papier wilt toevertrouwen is dit de cursus voor jou.

Schrijfervaring is niet nodig, zin in schrijven wel.

Deelnemer Michelle:

‘Inge is inspirerend en geeft gouden schrijftips. Het schrijven was fijn, maar het luisteren naar de verhalen van de medecursisten was ook erg mooi en ontroerend. Iedereen blijkt over een uniek verhaal te beschikken en Inge weet dit elke keer weet uit je te halen.’

 

Alle praktische informatie op een rijtje:

start: september – december 2023
data: volgen zsm
tijd: 19.30 – 22.00 uur
locatie: Kunstcircuit, Keizerstraat 70 Deventer
kosten: €195,-

 

Meld je aan via dit formulier:

 

     

    Scroll naar boven