KK10 MAGAZINE

Schrijven en laten schrijven

Het fijne van een gedrukte tekst, of het nu een boek, een interview of een levensverhaal is, is dat je het in je handen kunt houden en kunt lezen. Of laten lezen.
Een keer, twee keer of heel vaak. Het staat er, het is er en het gaat niet meer weg. Nooit meer. Want het is vastgelegd.
 
Schrijven is een ambachtelijk proces van noeste arbeid en glanzend plezier. Soms zit je uren op een zin te broeden en dan weer stromen de woorden moeiteloos uit je pen. Voordat een verhaal klaar is, gaat er veel aan vooraf. Mensen ontmoeten, plaatsen bezoeken, achtergronden verzamelen en niet te vergeten het schrijven zelf. Daarna begint het herlezen, schiften en redigeren. Totdat het klaar is.
 
Ik houd van schrijven, het ordenen van je gedachten en het polijsten van de woorden. En behalve zelf schrijven, heb ik een passie om anderen te laten schrijven. Via schrijfcursussen (zie lessen) en schrijfcoaching.  Ik kan je op weg helpen met het schrijven van je levensverhaal of een portret. Maar je kunt me ook vragen voor een schrijfworkshop op maat. Met je familie, vrienden of collega’s.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

Scroll naar boven