woord-foto

Schrijfreizen

Schrijven over je leven is ontdekken hoe je leven in elkaar zit. Op een avontuurlijke schrijfreis gaan waarin jij de hoofdrol hebt. Een reis van bezinning en inzichten. Als biografisch schrijfcoach zorg ik voor een professionele begeleiding van de opdrachten. Ik geef regelmatig een schrijfcursus bij het Kunstcircuit in Deventer en verzorg schrijfreizen op maat voor bedrijven. Maar ook een familie of vriendengroep kan op schrijfreis gaan. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

Al veel schrijvers zijn je voorgegaan en reageerden verrast.
Alice: “Inge heeft een fijne aanpak en houding tot de cursisten. Ik heb nieuwe stijlen van schrijven geleerd. Ik heb drie cursussen bij haar gevolgd en altijd was dat waardevol voor mij.”
Ria: “Ik was bezig mijn levensverhaal te schrijven en door de cursus ben ik het verhaal aan het veranderen. Ik beschrijf de herinneringen nu op een andere manier en zo heeft het meer impact.”

Schrijf je portret

Welke liedjes zong je als kind, wat wilde je later worden, welke ontmoeting veranderde je leven, welke schoenen draag je als je uitgaat? De antwoorden op deze vragen zeggen iets over jou en jouw levensloop.
Nieuwsgierig geworden? Doe dan mee met de cursus “Schrijf je portret”.
Aan de hand van concrete opdrachten ga je vijf dinsdagavonden schrijven over je leven (tweewekelijks). In de laatste les worden de verhalen op kunstzinnige wijze samengevoegd tot een portret.

Je blikt terug op gewone en bijzondere herinneringen en al schrijvend ontstaat er een kleurrijk portret op papier. Een schilder gebruikt licht en donker en kleuren voor zijn portret. Wij werken met woorden en schrijven, gewoon met de pen. Een (her)ontdekking voor menigeen! Schrijfervaring is niet nodig, iedereen kan het. Schrijven geeft kracht en vreugde. Het verbindt je met jezelf en de wereld om je heen. We werken in een kleine groep en luisteren naar elkaars verhalen. De ervaring leert dat dit een inspirerende en verbindende werking heeft. Je bent altijd vrij om je teksten wel of niet voor te lezen.

Data: Najaar 2021 op de dinsdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur
Kosten: €125,-
Plaats: Kunstcircuit, Keizerstraat 70 Deventer

Op reis door je leven in 99 woorden

Op vijf avonden ga je op avontuur door je levensloop met concrete schrijfopdrachten. En behalve dat dit nieuwe mooie verhalen en herinneringen zal opleveren, zul je ook gaan ontdekken welke 99 woorden bij jou horen.

Woorden die je geeft aan je beelden en verhalen.
Woorden die uitdrukken wie jij bent.

Data: voorjaar 2021 op de dinsdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur (zodra het weer kan)
Kosten: €125,-
Plaats: Kunstcircuit, Keizerstraat 70 Deventer

MENU